Telegram Group Search
وبملت با ارزش بازار ۲۸۰ همت، ۲۰۰ همت محقق کرد. گویا تقسیم سود را باید انتظار داشت و نگارنده هم پیگیر است. بر اساس صوزت مالی حسابرسی‌نشده کفایت سرمایه به ۱۴.۸ رسیده است سال قبل حدود ۱۰ بود.


وبانک حدود ۹۳۰۰ میلیارد تومان سود محقق کرد. طی یک سال آینده نزدیک به ۲۰ همت تقسیم سود در وبانک رخ می‌دهد که ارزش بازار ۴۵ همت است ؛ سود تقسیمی مجمع چند هفته آتی و یک سال بعد همین موقع، یعنی فقط بیش از ۴۰ درصد از تقسیم سود به سهامدار می‌رسد.


شگستر در خرداد خوب فروخت. قرارداد با پالایشگاه آبادان نهایی شد و نرخ فروش و خرید ذرت و تولید هم مشخص است دیگر نیاز به توضیح بیشتر ندارد.

قرن ۱۵۰۰ میلیارد تومان محقق کرد که ۶۷ درصد بیشتر از سال قبل است. انتظار ادامه جهش محسوس سود در امسال هم وجود دارد.


به تدریج بقیه شرکت‌ها و پرتفو موج اگر نکته خاصی داشتند در اینجا گفته خواهد شد.


پ.ن: ریسک‌ها را می‌دانید.


پ.ن: نگارنده ذینفع است. کاش بدشانسی‌ها ادامه‌دار نباشند.
۲ همت ارزش معاملات بانک ملت


نکته جالب توجه خرید حدود ۱۲۰ میلیارد تومانی حقیقی‌ها در این سهم است.


پ.ن: نگارنده ذینفع است.
نکته امید بخش دیگر امروز صف خرید فزر است که عرضه‌کننده‌ای هم ندارد

رشد دلار آزاد شاید بهانه اصلی برای استقبال از فزر باشد

تفتان و کردستان تاصیکو از طرح‌های طلایی هستند. تفتان تولید شمش طلا را از ابتدای سال آغاز کرده است؛ توضیحات بیشتر در کانال پیش از این ارائه شده بود. نگارنده در تاصیکو ذینفع است.
صف فروش تاصیکو با ارزش معاملات بیش از ۱۰۰ میلیارد تومانی در دقایق اخیر جمع شد
فملی در سال ۴۰۳ حدود ۸۱ همت سود محقق کرده است. میانگین نرخ فروش کاتد در ۱۴۰۳ حدود ۵۲۸ میلیون تومان به ازای هر تن بوده است. در حالی‌که میانگین نرخ فروش کاتد در بهار ۴۰۴ حدود ۳۵ درصد بالاتر بوده است.

تاصیکو علاوه بر معادن طلای تفتان و کردستان، ۵.۵ درصد فملی را در پرتفو خود دارد.


نگارنده در فملی و تاصیکو ذینفع است.
به نظر شما فردا بازار جمع میشه؟
Anonymous Poll
20%
بله
31%
خدا کنه
49%
خیر
تیتر جالب بلومبرگ درباره بورس تهران


چرا سرمایه‌گذاری در تهران مانند بیت‌کوین ۲۰۱۰ است؟
صندوق‌های بزرگ طلا از سقف روزانه خود ۴ درصد افت را در این لحظات نشان می‌دهند که به دامنه منفی کشیده شده‌اند.
مس به ده هزار دلار نزدیک شد
بورس‌ اتومات
به نظر شما فردا بازار جمع میشه؟
عضو شورای عالی بورس:

منابع لازم برای حمایت از بازارسرمایه با هماهنگی سازمان بورس، صندوق تثبیت، بانک‌مرکزی و نهادهای حقوقی تامین شد

منبع: سنا
مدنی‌زاده چه کاری برای بازار سهام انجام دهد؟

دوران شلوغی‌ست و در این دوره‌ی پرهیاهو با اخباری تلخ، سرانجام شخصی که واقعاً می‌توان از وی به‌عنوان یک نخبه‌ی واقعی یاد کرد، بر روی صندلی یکی از مهم‌ترین وزارتخانه‌های کشور نشسته است. شاید به‌جرأت بتوان گفت چنین فردی با این رزومه‌ی قوی علمی، تا کنون در سمت وزارت اقتصاد حضور نداشته است. با این حال، آقای مدنی‌زاده در یکی از سخت‌ترین مقاطع معاصر ایران و در میانه‌ی جنگ با دشمن از مجلس رأی اعتماد گرفت. به‌عنوان شخصی که سال‌هاست در بازار سرمایه کشور فعال است، وظیفه‌ی خود دانستم نکاتی را که شاید بتواند به ایشان کمک کند، مطرح کنم.

در این میان، بازار سهام کشور نیز در بحران به‌سر می‌برد و به همین دلیل شاید بهتر باشد نگاهی منطقی، با توجه به وضعیت کلی، مطرح شود و در عین حال، راه‌حل‌هایی فوری نیز مدنظر قرار گیرد. بر این اساس، نکاتی کوتاه در ادامه ارائه می‌شود:

از بازار حمایت کنیم؟

برخی مطرح می‌کنند که بهتر است منابع سنگینی برای حمایت از بازار در نظر گرفته شود و به هر میزان که سفارش فروش به سمت بازار روانه شد، اقدام به خرید شود. اما اقتصاد، علم درک محدودیت منابع است و صرفاً با تزریق بی‌امان پول، مشکل فعلی ممکن است حل نشود. در کنار حمایت مستقیم ـ که پس از جنگ و افت اخیر قیمت سهام، به سطح‌های جذاب قیمتی برای دولت، بانک مرکزی و نهادهای دولتی، نیمه‌دولتی و عمومی کم‌ریسک به نظر می‌رسد ـ چندین نکته‌ی دیگر نیز باید لحاظ شود. خرید سهام در شرایط کنونی برای نهادهای دولتی و حاکمیتی کم‌ریسک است و در عین حال، سبب تقویت نقدشوندگی بازار خواهد شد.

رانت‌ها را حذف کنید!

شاید برای دوره‌ی جنگ این جمله غیرواقع‌گرایانه به‌نظر برسد، با این حال، حداقل وزارت اقتصاد می‌تواند برنامه‌ای مکتوب ارائه دهد تا فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران در اقتصاد ایران و بورس تهران بتوانند بر مبنای حذف رانت، که به بلایی برای تولید و بورس تبدیل شده، برنامه‌ریزی کنند.
یکی از مهم‌ترین این موارد، همین رانت سنگین ناشی از دوگانگی نرخ دلار دولتی و آزاد است. دلار ۲۸۵۰۰ تومانی، یک رانت آشکار ایجاد می‌کند و بر کسی پوشیده نیست که چه تبعاتی برای متغیرهای پولی کشور در آینده‌ی نزدیک خواهد داشت؛ تجربه‌ی دلار ۴۲۰۰ تومانی به‌سختی از ذهن کسی پاک می‌شود. دلار نیمایی که در شکل جدید حالا به ۷۰ هزار تومان رسیده است و فاصله‌ی ۲۴ هزار تومانی با دلار بازار آزاد دارد، خود مصیبتی بزرگ‌تر است. ۲۸۵۰۰ را دولت تأمین می‌کند که خیانت به بیت‌المال محسوب می‌شود؛ همچنین رانت نیمایی را داریم که به شرکت‌های صادرات‌محور که عمدتاً بورسی هستند ـ و سهامداران آن‌ها بازنشستگان، سرمایه‌گذاران خرد و نهادهای مالی هستند ـ جفا می‌شود. چرا باید به عده‌ای خاص، از جیب تولید کشور رانت داده شود؟ اختلاف این ۳۵ درصدی خود معادل حاشیه‌ی سود شرکت‌های بزرگ تولیدی کشور است که همچنان به‌راحتی به خواص داده می‌شود.

حذف رانت باید علاوه بر نیمایی، در سایر حوزه‌ها نیز دنبال شود. شاید یکی از مهم‌ترین دلایل ناکارآمدی و وضعیت کنونی اقتصاد کشور، همین رانت‌های سنگینی باشد که انگیزه‌ی تولید را از بین برده و کارایی را به‌شدت کاهش داده است.

شرکت‌های دولتی مثل فملی، فولاد و وبملت ۷۰ درصد سود را تقسیم کنند

همه می‌دانیم گرچه بسیاری از مردم ایران در شرکت‌های بزرگ کشور سرمایه‌گذاری کرده‌اند، اما دولت همچنان تمایلی به واگذاری مدیریت این شرکت‌ها ندارد. در این میان، مدیریت دولتی این شرکت‌ها مانند بانک ملت، شرکت ملی مس ایران یا فولاد مبارکه، از هر ابزاری استفاده می‌کنند تا مانع از تقسیم سود بالا شوند. نکته‌ی جالب توجه آن است که مدیریت این شرکت‌ها عمدتاً توسط وزارت اقتصاد تعیین می‌شود.

یک سؤال:
واقعاً این شرکت‌ها که سال‌ها سود تقسیم نکرده‌اند، دقیقاً در کجا سرمایه‌گذاری کرده‌اند؟ بهتر نیست سود تقسیم شود و برای طرح‌های آتی، گزارش توجیهی افزایش سرمایه از محل جذب منابع جدید به سهامدار ارائه شود تا اگر واقعاً توجیه اقتصادی داشت، سرمایه‌گذاری جدید با پول تازه‌ی سهامدار انجام شود؟
سهامدار خرد چه گناهی کرده است که مدیر دولتی، در طرح‌های تکلیفی، در حال هدر دادن پول اوست؟

فایده‌ی تقسیم سود برای بازار سرمایه، حفظ و افزایش انگیزه‌ی سرمایه‌گذاری است. هیچ‌کس نمی‌تواند اثر تقسیم سود را بر بهبود وضعیت بازار کتمان کند. حتی اگر از محل تغییر قیمت سهام سودی به سهامدار نرسد، سرمایه‌گذاران از این‌که بدانند در مجامع سودهای خوبی دریافت می‌کنند، انگیزه کسب کرده و به سرمایه‌گذاری ادامه می‌دهند، و به‌بیان بهتر، از فروش سهام خود صرف‌نظر می‌کنند. توجه داشته باشید بحران کنونی بازار سرمایه، هراس از آینده است و این موضوع می‌تواند به‌شدت از فشار فروش بکاهد.

https://www.group-telegram.com/tajrishiamir

(۱/۲)
کاهش همه هزینه‌-فایده کنیم


این روزها ذهن همه درگیر این است که چرا بابت فلان موضوع که سال‌هاست با آن درگیر هستیم هزینه-فایده نمی‌کنیم. یعنی بشینیم ببینیم هزینه اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و … این تصمیم چیست و فایده آن در همه این حوزه‌ها چیست؟! به هر حال این آرزرو بر دل ماند که کمی بیشتر هزینه‌ها و فایده‌ها را در نظر بگیرند.


اما از همین موضوع به سهام هم می‌رسیم. واقعیت ماجرا فضا به حدی ترسناک است که به هیچ عنوان نمی‌توان هیچ تصمیمی را قضاوت کرد. اصلا درست و غلطی وجود ندارد صرفا ممکن است بعضی تصمیم‌ها از نگاه برخی هزینه بیشتر و برخی تصمیم‌ها فایده بیشتر داشته باشند.


مثلا یکی بپرسد خانه در تهران بخریم الان؟ راستش را بخواهید بعد از این اتفاقات اخیر اصلا نگاه نگارنده به خرید خانه تغییر عجیبی کرده است. نگارنده به صورت کلی با خرید خانه مشکل ذهنی داشت ولی وقتی اتفاقات اخیر مشاهده کرد این سوال مداوم تکرار می‌شود اگر کسی بخواهد همین امروز خانه‌ش را بفروشد با چه قیمتی می‌تواند این کار را انجام دهد؛ اصلا نقد می‌شود؟



اتفاقات تلخ و دردناک جان باختن بسیاری از هم‌وطنان عزیز بود. اما برخی از اخبار و اتفاقات و اثرات روانی آن شاید ویرانی کمتر از مرگ به دنبال نداشته باشد. شما فکر کنید با خبر عدم دسترسی به سپرده‌ها در دو بانک بزرگ و معظم کشور چه استرسی به افراد وارد شد. در کنار تلخی ماجرا اگر بخواهیم خاطره بنویسیم اتفاقات عجیبی در این دوره رخ داد که با تمام سناریوهای ذهنی قبلی متفاوت بود. عدم اطمینان از آینده که دیوانه‌کننده‌ست.



یا اینکه هک شدن کیف‌های پول یکی از بزرگترین کارگزاری‌های رمزارز به حدی خبر عجیب و ترسناکی بود که در میانه جنگ برای چند ساعتی این خبر پهنای باند اخبار را به خود اختصاص داده بود. فکر کنید شما با خیال راحت دلار دیجیتالی (تتر) خریداری کرده باشید و بعد ببینید دیگر دلار شما نیست؟!


دوره عجیبی است. حتی به قول دوستان شما از یه حد بیشتر طلا و دلار به صورت فیزیکی نگه دارید ممکن است تهدیدی که این موضوع در ناامنی احتمالی ایجاد کند از جنگ بیشتر باشد.


تمام این موارد گفته شد که برسیم به اینجا که واقعا حالا چه بخریم چه نخریم؟!

واقعیت ماجرا نگارنده هم امید دارد که کمی هزینه-فایده بیشتری رخ دهد و دیگر اتفاقات تلخ ادامه‌دار نباشد و کمی واقع‌بینانه‌تر ببینیم شرایط را. ولی خب مشخص نیست دقیقا چه خواهد شد ولی به نظر می‌رسد همه قبول داریم در نقطه بسیار حساس و تعیین‌کننده در تاریخ ایران هستیم.


من اگر خبر قطعی داشتم که همین فردا ما به صلح با دوام در منطقه میرسیم و در ادامه تحریم‌ها رفع می‌شود هر آنچه داشتم و نداشتم در سهام به عنوان بخشی از اقتصاد ایران و بخشی از تولید ایران سرمایه‌گذاری می‌کردم؛ گزارش دیروز بلومبرگ درباره بورس تهران زیاد بیراه نیست؛ به خصوص پس از این افت اخیر قیمت سهام.


اگر قطعا بدانم جنگ شود هم واقعیت کار زیادی از دستم برنمیاد شاید چون اصلا قصد خروج از این مملکت را هم ندارم و هستم در خدمت شما.



در میان این دو سناریو طیفی از احتمالات را می‌توان گنجاند. برخی می‌گویند ما ترجیح می‌دهیم تمام هر آنچه داریم در سپرده باشد ؛ این گزینه برای نگارنده مطلوب نیست. برخی می‌گویند هر آنچه داریم را به طلا و دلار فیزیکی تبدیل می‌کنیم؛ این هم از یک سطح بیشتر برای نگارنده مطلوب نیست.

نگارنده همچنان سبدی از دارایی‌های مختلف را انتخاب می‌کند که اتفاقا سهام جای معناداری در این سبد دارد. واقعیت ماجرا اینکه در آینده چه می‌شود را نمی‌دانیم ولی خدا رو شکر آسیبی به خصوصی به شرکت‌ها وارد نشده است. شرکت‌ها دوباره به تولید برگشته‌اند. گرچه نگارنده بسیار نسبت به آینده نگران است و دست به دعا برداشته که کاش کمی هزینه-فایده کنیم که چه به دست آوردیم و چه از دست دادیم.


پ.ن: امیدوارن خوب و سلامت باشید
بورس‌ اتومات
به نظر شما فردا بازار جمع میشه؟
پس از تحرکات مثبت روز چهارشنبه در بازار سهام و تخصیص منابع برای تزریق به بازار، معاملات فردا را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
Anonymous Poll
21%
ادامه صف فروش
31%
حرکت سهام به سمت صف خرید و جبران افت هفته‌های اخیر
48%
متعادل
بورس‌ اتومات
پس از تحرکات مثبت روز چهارشنبه در بازار سهام و تخصیص منابع برای تزریق به بازار، معاملات فردا را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
با توجه به فضای کلی حاکم، اگر سهام افت اخیر خود در هفته‌های گذشته را طی روزهای آینده جبران کند عجیب نخواهد بود.


پ.ن: نگارنده در سهام ذینفع است.
نگاهی به پرتفو موج:

اگر فرض را بر ادامه فعالیت شرکت‌ها بگیریم و صرفا روی سود تقسیمی دریافتی از شرکت‌ها حساب کنیم :

وغدیر

سود تقسیمی ۱۴۰۴:
۱۷۰ تومان به ازای هر سهم

سود تقسیمی ۱۴۰۵:
۱۸۰ تومان به ازای هر سهم

قیمت هر سهم ۸۶۰ تومان

وغدیر در ۲۰ ماه آینده ۴۰ درصد از سرمایه‌گذاری فعلی شما را بازمی‌گرداند.


تاصیکو:

سود تقسیمی ۱۴۰۴:
۱۲۰ تومان

سود تقسیمی ۱۴۰۵:
۱۹۰ تومان

سود تقسیمی ۱۴۰۶:
۲۹۰ تومان

قیمت هر سهم ۱۰۳۰ تومان

تاصیکو‌در ۲۶ ماه آینده حدود ۶۰ درصد از سرمایه‌گذاری فعلی شما را بازمی‌گرداند.

وصندوق:

سود تقسیمی ۴۰۳ حدود ۲۸۵ تومان

سود تقسیمی ۱۴۰۴ حدود ۳۵۰ تومان

قیمت هر سهم ۱۹۶۰ تومان

وصندوق در ۱۲ ماه آتی بیش از ۳۲ درصد از سرمایه‌گذاری فعلی را به سرمایه‌گذار بازمی‌‌گرداند.


وبانک:

سود تقسیمی ۴۰۳ در مجمع هفته‌های آتی:
۱۸۵ تومان

سود تقسیمی مجمع سال مالی ۴۰۴:
۱۹۰ تومان

قیمت هر سهم ۸۷۰ تومان

وبانک در یک سال آینده با دو تقسیم سود برای ۴۰۳ و ۴۰۴ بیش از ۴۲ درصد از مبلغ سرمایه‌گذاری امروز را بازمی‌گرداند.

شپدیس:

سود تقسیمی ۴۰۴:
۴۵۰۰ تومان

سود تقسیمی ۴۰۵:
۵۵۰۰ تومان

قیمت هر سهم ۲۳۵۰۰ تومان

شپدیس در ۱۸ ماه آینده بیش از ۴۰ درصد از سرمایه‌گذاری فعلی شما را بازمی‌گرداند


سفارس:

سود تقسیمی ۴۰۴:

۲۵۰ تومان

سود تقسیمی ۴۰۵:
۳۷۰ تومان

قیمت هر سهم ۱۹۲۰ تومان

سفارس در ۱۲ ماه آینده بیش از ۳۲ درصد از سرمایه‌گذاری امروز‌ شما را بازمی‌گرداند.


بفجر:

سود تقسیمی ۴۰۳:
۳۱۹ تومان

سود تقسیمی ۴۰۴:
۱۹۰ تومان

سود تقسیمی ۴۰۵:
۳۹۰ تومان

قیمت هر سهم ۱۳۷۰ تومان

بفجر در ۲۴ ماه آینده ۶۵ درصد از سرمایه‌گذاری امروز شما را بازمی‌گرداند.


شیراز:

سود تقسیمی ۴۰۳:

۵۵۰ تومان

سود تقسیمی ۴۰۴:
۵۵۰ تومان

قیمت هر سهم ۳۲۰۰ تومان

شیراز در ۱۲ ماه آینده حدود ۳۵ درصد از سرمایه‌گذاری فعلی شما را بازمی‌گرداند

مبین:

سود تقسیمی ۴۰۳:
۱۸۸ تومان

سود تقسیمی ۴۰۴:
۱۸۵ تومان

سود تقسیمی ۴۰۵:
۲۷۰ تومان

قیمت هر سهم ۱۰۹۴ تومان

مبین در ۲۴ ماه آینده حدود ۶۰ درصد از سرمایه‌گذاری شما را بازمی‌گرداند


پ.ن: نگارنده در سهام ذینفع است.
شپنا:


با فرض ادامه فعالیت شرکت باید گفت شپنا حدود ۳۶ تومان سود تقسیمی در مجمع هفته‌های آتی دارد. بر اساس محاسبات اولیه نگارنده سود بهار شپنا می‌تواند حوالی ۲۷ تومان به ازای هر سهم باشد که کل سود سال گذشته حدود ۶۵ تومان بوده است.

اگر محاسبات نگارنده درست باشد و رویه کرک اسپرد ۴ ماه گذشته پالایشی‌ها تا پایان سال ادامه‌دار باشد قیمت به درآمد شپنا بعد از مجمع به حدود ۲.۹ خواهد رسید.

پ.ن: نگارنده در سهام ذینفع است.
قیمت اوره صادراتی فوب ایران به ۴۱۰ دلار رسید
دلار در سطوح کمتر از ۹۰ هزار تومان معامله می‌شود.


سکه امامی حوالی ۸۰ میلیون تومان معامله می‌شود که ۱۵ درصد حباب نسبت به ارزش طلای محتوی دارد.


شمش طلا در بورس کالا با افت ۳ درصدی به قیمت هر کیلو ۹۵۰۰ میلیون تومان معامله می‌شود.



صندوق‌های طلا نیز همگام با افت قیمت شمش و سکه در قیمت‌های منفی دست به دست می‌شوند.
بورس‌ اتومات
دلار در سطوح کمتر از ۹۰ هزار تومان معامله می‌شود. سکه امامی حوالی ۸۰ میلیون تومان معامله می‌شود که ۱۵ درصد حباب نسبت به ارزش طلای محتوی دارد. شمش طلا در بورس کالا با افت ۳ درصدی به قیمت هر کیلو ۹۵۰۰ میلیون تومان معامله می‌شود. صندوق‌های طلا نیز همگام…
درهم امارات تا نزدیکی ۲۴ هزار تومان افت داشته است!


دلار تا نزدیکی 88 هزار تومان!


پ.ن: نگارنده ایده‌ای ندارد چه اتفاقی در حال رخ دادن است، ولی رویه نزولی دلار و سکه از سه‌شنبه هفته قبل و پیش از تعطیلات جالب توجه است.
2025/07/07 20:53:23
Back to Top
HTML Embed Code: