Telegram Group Search
🔺اقتصاددان حامی جمهوری اسلامی: عقل در ایران تعطیل شده!

📌 اقتصاددان حامی جمهوری اسلامی، مهدی پازوکی، گفته «اقتصاد مردمی یعنی امنیت برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فراهم شود. در حال حاضر، بیشتر حوزه‌های اقتصادی را به نهاد‌های خاص واگذار می‌کنیم. نهاد‌های نظامی باید به پادگان‌های خود بازگردند و کار‌های نظامی خود را انجام دهند، نه اینکه در اقتصاد دخالت کنند. در بخش برق که ناترازی وجود دارد، چرا بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری نمی‌آید؟ زیرا بخش خصوصی با شعار جذب نمی‌شود. در اینجا همه به دنبال انحصار هستند. من اعتقاد دارم که عقل در ایران تعطیل شده!»

📌 «ایرانیان خارج از کشور به ایران نمی‌آیند و قرار‌های خود را در ترکیه می‌گذارند. این تقصیر حکومت است. وقتی شما دو تابعیتی‌ها را دستگیر می‌کنید، سیگنال منفی به اقتصاد می‌دهید. به جای ایران، اقتصاد ترکیه رونق می‌گیرد. من به عنوان کارشناسی که ۳۰ سال صادقانه خدمت کرده‌ام، نمی‌فهمم چرا این افراد را دستگیر می‌کنید. باید جو و فضا را بهبود بخشید. هرچه فضا امنیتی‌تر باشد، سرمایه‌گذار بیشتر فرار می‌کند.»

📌 «عراق روزانه بیش از چهار میلیون بشکه نفت صادر می‌کند و جای ما را در اوپک گرفته. زیرا سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت نفت عراق انجام شده. سالانه ۱۷۰ میلیارد دلار باید در اقتصاد هزینه شود تا نرخ رشد ۸ درصدی محقق شود. اما کل درآمد داخلی ما، شامل فروش نفت و سرمایه‌گذاری دولت و بخش خصوصی، حدود ۸۵ میلیارد دلار است. پس بقیه این مبلغ را از کجا تأمین کنیم؟ قطر، که به اندازه استان قم است، سال گذشته ۱۱ میلیارد دلار گاز مایع صادر کرده، اما ما حتی یک سنت هم صادرات نداشتیم، زیرا تکنولوژی نداریم. مردم ما حقشان این نیست که در شرایط فعلی زندگی کنند. اگر این روند ادامه یابد، در آینده مجبور خواهیم بود از عراق برق وارد کنیم.»

📌 «برای مردمی‌سازی اقتصاد، بسیاری از اقتصاد‌های نوظهور و کشور‌های همسایه اقدامات زیادی انجام داده‌اند. اولین اقدام، شفاف‌سازی بود؛ یعنی هم به FATF پیوستند و هم شفافیت داخلی ایجاد کردند. دوم، زمینه رقابت سالم بین بنگاه‌های اقتصادی را فراهم کردند و هرگونه انحصار را از اقتصاد دور کردند. اکنون نهاد‌هایی مانند بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی و بنیاد آستان قدس، فضای بخش خصوصی را تنگ کرده‌اند. در نتیجه، بخش خصوصی شکل نمی‌گیرد.»

📌 شرایط کنونی ایران محصول اداره کشور توسط یک کارتل مذهبی به نام جمهوری اسلامی است که ما را گروگان گرفته و تا قطره آخر قربانی مطامع خودش می‌کند. ما چاره‌ای نداریم جز اینکه دشواری نجات میهن را به جان بخریم، به کمپین فشار همه‌جانبه بر جمهوری اسلامی بپیوندیم و اقدام عملی کنیم، آگاهی‌بخشی حداکثری و افشاگری گسترده انجام دهیم تا ایران را پس بگیریم و «دولت ملی» را برپا کنیم. جنبش حساب‌رسی اجتماعی همین مسیر را نشان‌مان می‌دهد.

شهروند پرسشگر
📍اقتصاددان حامی جمهوری اسلامی، فرشاد مومنی، گفته «اندازه جمعیت فقر در ایران از ۳۰ درصد کل جمعیت عبور کرده و ماجرای تکان‌دهنده این است که ۴۰ درصد دیگر از جمعیت هم در آستانه فروافتادن به زیر خط فقر هستند. یعنی نزدیک به سه‌چهارم کل جمعیت ایران با بحران تقاضای مؤثر روبه‌رو هستند؛ یعنی انبوهی از نیازهای اساسی پاسخ‌نیافته دارند که قادر به تأمین آن نیستند، چون منابع مالی کافی برای پاسخگویی به این نیازها ندارند.»

📍مسئله، این «دولت» و آن «دولت» نیست چراکه دولت و حکومت در جمهوری اسلامی بی‌معنا است. ما گروگان یک کارتل تمام‌عیار هستیم که دولت، مجلس و قوه‌قضاییه پوشش آن است. تنها چاره ما ملت ایران برای نجات خود و میهن عزیزمان، اقدام عملی در فشار همه‌جانبه بر تمامی بخش‌های مافیای جمهوری اسلامی به همراه آگاهی‌بخشی حداکثری و افشاگری گسترده است تا ایران را پس بگیریم و «دولت ملی» را در ایران برپا کنیم. این مسیری است که جنبش حساب‌رسی اجتماعی می‌پیماید و ملت ایران را کلیدی‌ترین بازیگر این تغییر بزرگ تاریخی می‌داند.

👈 بیشتر بخوانید

شهروند پرسشگر
🔺اقتصاددان حامی جمهوری اسلامی: در معرض بی‌سابقه‌ترین مناسبات استثماری در ایران هستیم!

🔎 اقتصاددان حامی جمهوری اسلامی، فرشاد مومنی، گفته «اندازه جمعیت فقر در ایران از ۳۰ درصد کل جمعیت عبور کرده و ماجرای تکان‌دهنده این است که ۴۰ درصد دیگر از جمعیت هم در آستانه فروافتادن به زیر خط فقر هستند. یعنی نزدیک به سه‌چهارم کل جمعیت ایران با بحران تقاضای مؤثر روبه‌رو هستند؛ یعنی انبوهی از نیازهای اساسی پاسخ‌نیافته دارند که قادر به تأمین آن نیستند، چون منابع مالی کافی برای پاسخگویی به این نیازها ندارند.»

🔎 «به اسم خصوصی‌سازی، بی‌سابقه‌ترین توزیع سوبسیدهای کلان به گروه‌های ثروتمند و دارا، به خوبی اتفاق می‌افتد. ژست این است که ما با رانت مخالف هستیم، اما به قاعده اینکه موتور برنامه تعدیل ساختاری، سیاست‌های تورم‌زا است، بی‌سابقه‌ترین رانت‌های خلق‌شده در تاریخ اقتصادی دنیا به نفع اغنیا جریان دارد. در ایران، که بالغ بر سه دهه از اجرای برنامه تعدیل ساختاری، شوک‌درمانی، و سیاست‌های تورم‌زا می‌گذرد، این برنامه‌ها موتور خلق ارزش‌های نامولد، پرفساد و به غایت نابرابرساز بوده‌اند. ما در معرض یکی از بی‌سابقه‌ترین مناسبات استثماری و بهره‌کشانه در اقتصاد سیاسی ایران هستیم و محیط زیست نیز یکی از قربانیان آن است، اما انسان‌ها زودتر از محیط زیست، هزینه می‌دهند.»

🔎 «در دوره احمدی‌نژاد، کسری خانوارهای ایرانی ۴.۵ برابر شد و سقوط بنیه تولیدی ایران در این دوره، در تاریخ پس از جنگ جهانی دوم بی‌سابقه بوده است. در پایان دهه ۱۳۹۰، نسبت به آغاز این دهه، کاهش ۳۰ درصدی در رابطه مبادله تجربه شد و برای اولین بار در تاریخ اقتصادی ۱۰۰ ساله ایران، اندازه جمعیت فقیر، ظرف سه سال، دو برابر شده است. تمام این‌ها در تخریب محیط زیست تأثیر مستقیم داشته است. دامن زدن به مناسبات مالی‌سازی اقتصاد و حذف منافع جامعه، منافع عمومی و حقوق انسان‌ها، بی‌سابقه‌ترین مناسبات استثماری را رقم زده است. در دهه ۱۳۹۰، قدرت خرید حداقل دستمزد حدود ۳۳۰ دلار بود، اما در سال ۱۳۹۹، قدرت خرید رسمی دستمزد به زیر ۷۰ دلار سقوط کرده است.»

🔎 «ما دچار فروافتادگی وحشتناک در قابلیت‌های مالی حکومت هستیم و اکنون مفلس‌تر از بنگاه‌های تولیدی و نهاد خانواده، نهاد حکومت است. بازتاب این وضعیت، مسئولیت‌زدایی مداوم حکومت از وظایف حاکمیتی خود است. یک‌سوم پرونده‌های قضایی کشور به دلیل دعوا بر سر ملک است و ۹۰ درصد سکونتگاه‌های کشور، به دلیل تعرض به محیط زیست، در معرض خطر بلایای طبیعی قرار دارد. آیا این تصادفی است که آلوده‌کننده‌ترین و آب‌برترین رشته‌فعالیت‌های صنعتی در ایران، در کم‌آب‌ترین مناطق ایران مستقر شده است؟ تمام این‌ها حساب و کتاب‌هایی دارد. بحران خاک در ایران، به مراتب حادتر از بحران آب است، اما چون صدای محیط زیست، مانند صدای زنان، فقرا و نیروی کار، صدایی نیست که شنیده شود، بنابراین ما با سرعت به سمت روندهای خطرناک حرکت می‌کنیم.»

🔎 مسئله، این «دولت» و آن «دولت» نیست چراکه دولت و حکومت در جمهوری اسلامی بی‌معنا است. ما گروگان یک کارتل تمام‌عیار هستیم که دولت، مجلس و قوه‌قضاییه پوشش آن است. تنها چاره ما ملت ایران برای نجات خود و میهن عزیزمان، اقدام عملی در فشار همه‌جانبه بر تمامی بخش‌های مافیای جمهوری اسلامی به همراه آگاهی‌بخشی حداکثری و افشاگری گسترده است تا ایران را پس بگیریم و «دولت ملی» را در ایران برپا کنیم. این مسیری است که جنبش حساب‌رسی اجتماعی می‌پیماید و ملت ایران را کلیدی‌ترین بازیگر این تغییر بزرگ تاریخی می‌داند.

شهروند پرسشگر
🔹مشارکت در فعالیت‌هایی که برای نجات ایران از مافیای خطرناک جمهوری اسلامی انجام می‌شوند مستلزم برنامه‌ریزی و بررسی دقیق است. فعالان با چالش‌های متعددی از جمله کنترل‌های امنیتی، بازداشت و آسیب فیزیکی مواجه هستند. با وجود این خطرات، استراتژی‌هایی وجود دارد که می توان از آنها برای کاهش آسیب استفاده کرد.

🔹افزایش دانش و آگاهی، ایجاد شبکه قوی از هم‌فکران، کار با هنرمندان و اصحاب رسانه و استفاده از شیوه‌های مختلف حمایت‌گری تاکتیک‌هایی هستند که به فعالان کمک می‌کنند تا ریسک فعالیت را کاهش دهند.

👈 بیشتر بخوانید

شهروند پرسشگر
🔺فعالیت ملی در شرایط پرخطر

🔸مشارکت در فعالیت‌هایی که برای نجات ایران از مافیای خطرناک جمهوری اسلامی انجام می‌شوند مستلزم برنامه‌ریزی و بررسی دقیق است. فعالان با چالش‌های متعددی از جمله کنترل‌های امنیتی، بازداشت و آسیب فیزیکی مواجه هستند. با وجود این خطرات، استراتژی‌هایی وجود دارد که می توان از آنها برای کاهش آسیب استفاده کرد.

۱. درک کامل تاکتیک‌ها، ساختارهای قدرت و آسیب‌پذیری‌های ذینفعان بسیار مهم است. این دانشْ پایه و اساس کنش‌گری استراتژیک را تشکیل می‌دهد. علاوه بر این، افزایش آگاهی درباره ساختار شهری، مواجهه با نیروهای سرکوب و تجربه جنبش‌های مدنی، به فعالان کمک می‌کند تا تصمیمات آگاهانه بگیرند و پیام خود را به شکل موثرتری به هم‌میهنان و جهانیان منتقل کنند.

۲. ایجاد یک شبکه قوی از افراد هم‌فکر یکی دیگر از جنبه‌های حیاتی فعالیت است. همکاری با سایر فعالان، چه در سطح محلی و کشوری و چه در سطح بین‌المللی، قدرت جمعی، دانش و پشتیبانی را افزایش می‌دهد.

۳. فعالان باید هنرمندان، ورزشکاران و اصحاب رسانه را برای تقویت پیام خود مشارکت دهند. از این طریق پتانسیل جذب گسترده مخاطبان و ایجاد آگاهی ملی را به دست می‌آورند. مستندسازی نقض حقوق بشر هم به همان اندازه حیاتی است، چراکه مبتنی بر شواهد و مدارک است و به عنوان ابزار قدرتمندی برای حمایت‌گری عمل می‌کند.

۴. برای دستیابی به تأثیر گسترده‌تر، فعالان می‌توانند از شیوه‌های مختلف حمایت‌گری، از نوشتن نامه و طومار گرفته تا تاثیر بر سیاست‌مداران و سازمان‌های بین‌المللی، بهره ببرند. حمایت بین‌المللی مهم است زیرا می‌تواند فشار بیشتری بر جمهوری اسلامی وارد کند و آگاهی جهانی را از وضعیت کشور افزایش دهد.

🔸در طول تمام فعالیت‌ها، ایمنی و امنیت فعالان باید در اولویت اول باقی بماند. استفاده از ابزارهای ارتباطی ایمن، حفاظت از اطلاعات حساس و اولویت دادن به ایمنی شخصی از عناصر ضروری فعالیت مدنی در شرایط پرخطر است.

شهروند پرسشگر
احمد توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت کارتل جمهوری اسلامی، گفته «فساد پس از طی مرحله سیستماتیک، مرحله شبکه‌ای شدن را گذرانده و قانون را ابزار تثبیت خود قرار داده. آیا پرونده چای دبش که ۴۹۰ نفر متهم دارد، می‌تواند بدون سازمان‌دهی مرکزی و شبکه‌ای که بتواند از این موضوع پلید حمایت کند، باقی بماند؟ یا وقتی که وزیر در بودجه، قانون واردات را به مقدار ۴ میلیون دلار مجاز می‌کند، این قانونی شدن فساد نیست؟»

توکلی و دیگران خوب می‌دانند که دولت، مجلس، قوه‌قضاییه و تمامی نهادهای دیگر پوشش کارتل جمهوری اسلامی برای گسترش فساد و تروریسم هستند و تا قطره آخر خون ایران را برای مطامع خودشان می‌مکند. با کارتل نمی‌توان دیالوگ کرد و اصلاح کارتل بی‌معنی است. تنها زبانی که کارتل می‌فهمد زبان زور و فشار همه‌جانبه است تا نقطه‌ای که میهن را پس بگیریم و «دولت ملی» را در ایران برپا کنیم. جنبش حساب‌رسی اجتماعی چند و چون همین مسیر را برای ما ملت ایران روشن می‌کند.

👈 بیشتر بخوانید

شهروند پرسشگر
🔺عضو مجمع تشخیص مصلحت مافیا: از خشم تهیدستان بترسید!

📌 احمد توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت کارتل جمهوری اسلامی، گفته «فساد پس از طی مرحله سیستماتیک، مرحله شبکه‌ای شدن را گذرانده و قانون را ابزار تثبیت خود قرار داده. آیا پرونده چای دبش که ۴۹۰ نفر متهم دارد، می‌تواند بدون سازمان‌دهی مرکزی و شبکه‌ای که بتواند از این موضوع پلید حمایت کند، باقی بماند؟ یا وقتی که وزیر در بودجه، قانون واردات را به مقدار ۴ میلیون دلار مجاز می‌کند، این قانونی شدن فساد نیست؟»

📌 «مسئله مولدسازی اموال دولت در تمام قوانین سال‌های اخیر تکرار می‌شود. از هر دری که بیرونش می‌کنیم، از پنجره‌ای وارد می‌شود و در هر ورود، لباس تازه‌ای از قانون را بر تن دارد. در همین حال، میلیاردها دلار از منابع بسیار محدود و کمیاب ارزی سخاوتمندانه صرف واردات کالاهای لوکس مانند پورشه می‌شود، در حالی که ارزی برای دارو و کالای اساسی باقی نمی‌ماند.»

📌 «مرحله تسخیر نخبگان یا تسخیر دولت، آخرین مرحله‌ای است که در آن نخبگان کشور و مقامات دولتی دست خویش را در برابر تهاجمات مفسدان بالا می‌برند. فساد یقه‌سفیدانِ تشکل‌های سازمان‌یافته، به شکل قانونی حتی نیروهای در حال مبارزه را به انفعال می‌کشاند. یقه‌سفیدان، عناصری هستند که در محیط اجتماعی آبرومندند و برای خودشان آبرو جمع می‌کنند، برخلاف یقه‌آبی‌ها که از دیوار مردم بالا می‌روند، این‌ها با کت‌وشلوار و اتوکشیده از دیوار قانون بالا می‌روند.»

📌 «اکنون برخی از پست‌های شهرداری سرقفلی دارد، حتی استانداری‌ها! فساد رکن رکینی است که وضع مردم بیچاره را به اینجا کشانده. وضعیتی که احتمال تنش‌های مردم خشمگین از لابی‌ کردن‌های مسئولان فاسد و مسئولان ساکت در قوه مقننه، قوه مجریه و از همه مهم‌تر قوه قضاییه را افزایش می‌دهد. هشدارهای مکرری که سال‌های دراز از من شنیده‌اید را جدی بگیرید؛ اگر این قبیل مسائل پیگیری نشود، باید از خشم تهیدستان بترسید.»

📌 توکلی و دیگران خوب می‌دانند که دولت، مجلس، قوه‌قضاییه و تمامی نهادهای دیگر پوشش کارتل جمهوری اسلامی برای گسترش فساد و تروریسم هستند و تا قطره آخر خون ایران را برای مطامع خودشان می‌مکند. با کارتل نمی‌توان دیالوگ کرد و اصلاح کارتل بی‌معنی است. تنها زبانی که کارتل می‌فهمد زبان زور و فشار همه‌جانبه است تا نقطه‌ای که میهن را پس بگیریم و «دولت ملی» را در ایران برپا کنیم. جنبش حساب‌رسی اجتماعی چند و چون همین مسیر را برای ما ملت ایران روشن می‌کند.

شهروند پرسشگر
🔍 وضعیت قیر در میهن ما یک نمونه مشخص از غارت ثروت ملی ما به دست مافیای جمهوری اسلامی است. قیر یکی از اجزای کلیدی توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و پروژه‌های عمرانی کشور است که تاثیر به‌سزایی در رونق اقتصادی، سهولت رفت‌وآمد و کاهش هزینه‌های جابه‌جایی دارد اما تبدیل به بستری برای دزدی، فساد، رانت، کلاهبرداری، قاچاق گسترده قیر و آسیب‌های اساسی به کیفیت پروژه‌های عمرانی شده!

🔍 ایران دچار شرایط «بی‌دولتی» است و یک کارتل مذهبی میهن ما را گروگان گرفته و در مسیر منافعش همه‌چیز ما را مصرف می‌کند تا روزبه‌روز بیشتر در باتلاق زوال و اضمحلال فرو برویم. کارتل‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند و این تنها راهی است که می‌توانیم خودمان و مملکت‌مان را نجات دهیم. جنبش حساب‌رسی اجتماعی با تکیه بر گام‌های عملی در فشار همه‌جانبه بر تمامی بخش‌های جمهوری اسلامی، آگاهی‌بخشی حداکثری و افشاگری گسترده، به ما ملت ایران کمک می‌کند تا تغییر بزرگ تاریخی را رقم بزنیم و «دولت ملی» را برپا کنیم.

👈 بیشتر بخوانید

شهروند پرسشگر
🔺مافیای قیر و تاراج ثروت ملی

▪️وضعیت قیر در میهن ما یک نمونه مشخص از غارت ثروت ملی ما به دست مافیای جمهوری اسلامی است. قیر یکی از اجزای کلیدی توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و پروژه‌های عمرانی کشور است که تاثیر به‌سزایی در رونق اقتصادی، سهولت رفت‌وآمد و کاهش هزینه‌های جابه‌جایی دارد اما تبدیل به بستری برای دزدی، فساد، رانت، کلاهبرداری، قاچاق گسترده قیر و آسیب‌های اساسی به کیفیت پروژه‌های عمرانی شده!

▪️جمهوری اسلامی به پالایشگاه‌ها مواد اولیه (خوراک) می‌دهد و در ازای آن وکیوم باتوم (ماده‌ای که برای تولید قیر استفاده می‌شود) دریافت کرده و معادل ریالی آن را به خزانه می‌دهد تا خزانه حواله‌های قیر را به سازمان‌های دولتی مثل وزارت راه، بنیاد مسکن و وزارت کشور بدهد. این سازمان‌ها هم از این حواله‌ها برای پرداخت بدهی خود به پیمانکاران استفاده می‌کنند. اما پیمانکاران به جای مصرف این قیر در پروژه‌های عمرانی، حواله‌ها را در بازار سیاه به دلالان می‌فروشند. دلالان هم این قیر را با قیمتی کمتر از نرخ بورس صادر کرده یا در داخل با قیمت‌گذاری غیرشفاف می‌فروشند.

▪️مثل تمامی حوزه‌های دیگر مافیای جمهوری اسلامی، در نبود شفافیت، حداقل نصف قیر تولیدشده در کشور یا قاچاق شده یا با دلالی در بازار سیاه فروخته می‌شود و پیمانکاران از قیرهای بی‌کیفیت در پروژه‌های عمرانی در میهن ما استفاده می‌کنند تا جیب‌شان را پر و گردن‌شان را کلفت‌تر کنند. گزارش‌های رسمی نشان می‌دهد که از ۴ میلیون تن وکیوم باتوم عرضه‌شده در بازه ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹، فقط ۲ میلیون تن در پروژه‌های عمرانی مصرف شده!

▪️ایران دچار شرایط «بی‌دولتی» است و یک کارتل مذهبی میهن ما را گروگان گرفته و در مسیر منافعش همه‌چیز ما را مصرف می‌کند تا روزبه‌روز بیشتر در باتلاق زوال و اضمحلال فرو برویم. کارتل‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند و این تنها راهی است که می‌توانیم خودمان و مملکت‌مان را نجات دهیم. جنبش حساب‌رسی اجتماعی با تکیه بر گام‌های عملی در فشار همه‌جانبه بر تمامی بخش‌های جمهوری اسلامی، آگاهی‌بخشی حداکثری و افشاگری گسترده، به ما ملت ایران کمک می‌کند تا تغییر بزرگ تاریخی را رقم بزنیم و «دولت ملی» را برپا کنیم.

شهروند پرسشگر
❗️احمد بخارایی، جامعه‌شناس، گفته: «فروپاشی اجتماعی در ایران شروع شده و عامل آن فقر و احساس فقر است و هر روز که می‌گذرد فرصت بازگشت به شرایط پایدار برای جامعه کمتر می‌شود. افزایش تورم و نگرانی فردا، جامعه را در تنگنا و فشار قرار داده اما این تنها بحرانی نیست که مردم با آن دست به گریبان هستند، متأسفانه آسیب‌های اجتماعی و در نتیجه انواع بزهکاری نیز سیر صعودی داشته و آمارهای رسمی حاکی از بروز بحران است.»

‼️ما ملت ایران باید برای نجات مملکت‌مان به فکر چاره باشیم. کشور ما دچار شرایط «بی دولتی» شده و هیچ صاحب قدرتی به فکر ما نیست. مافیای جمهوری اسلامی روزبه‌روز ما را فقیرتر و ایران را ویران‌تر می‌کند. بیایید دست در دست هم، برای رهایی از سیل آسیب‌های پی‌درپی که می خوریم، در برابر تمامیت جمهوری اسلامی بایستیم و به خودمان، آینده فرزندان‌مان و آینده ایران بیندیشیم. جنبش حساب‌رسی اجتماعی پشتیبان ما در این مسیر تاریخی است تا «دولت ملی» را برپا کنیم.

👈 بیشتر بخوانید

شهروند پرسشگر
🔺یک جامعه‌شناس: فروپاشی اجتماعی در ایران شروع شده!

⭕️ احمد بخارایی، جامعه‌شناس، گفته: «فروپاشی اجتماعی در ایران شروع شده و عامل آن فقر و احساس فقر است و هر روز که می‌گذرد فرصت بازگشت به شرایط پایدار برای جامعه کمتر می‌شود. افزایش تورم و نگرانی فردا، جامعه را در تنگنا و فشار قرار داده اما این تنها بحرانی نیست که مردم با آن دست به گریبان هستند، متأسفانه آسیب‌های اجتماعی و در نتیجه انواع بزهکاری نیز سیر صعودی داشته و آمارهای رسمی حاکی از بروز بحران است.»

⭕️ «خشونت، سرقت، پایین‌آمدن سن مصرف مواد مخدر، عدم توانایی برای فراهم کردن سرپناه که منجر به اجاره خانه‌های اشتراکی شده و موارد متعدد دیگر مانند دانه‌های تسبیح کنار هم قرار گرفته که رشته‌ای به نام فقر اقتصادی آن‌ها را به هم متصل کرده. افسردگی در حال حاضر در جامعه ما بیش از ۹۰ درصد برآورد شده و در این شرایط ما با افسردگی اجتماعی مواجه هستیم نه افسردگی فردی و باید به دنبال علت جمعی آن باشیم.»

⭕️ «فقر و متعاقب آن مواردی که ناشی از فقر است، علت اصلی بروز جرم و جنایت به شمار می‌آید. یکی از خروجی‌های فقر، احساس فقر است. در سه دهه اخیر، طبقه نوظهوری پا به عرصه گذاشتند که در کمتر از ۳۰ سال جهش طبقاتی غیرمتعارفی داشتند. این طبقه نوظهور، یک‌شبه ره صدساله رفته‌اند، در شمال شهر ساکن شدند، ماشین‌های چندمیلیاردی سوار می‌شوند، ویلاهای لاکچری دارند و شرکت‌هایی با درآمدهای نجومی. زمانی‌ که افراد جامعه می‌بینند برخی در یک زمان کوتاه به جایگاه بالا می‌رسند، احساس تبعیض شدید و ریشه‌ای به وجود می‌آید.»

⭕️ «متأسفانه در این شرایط با فروپاشی اجتماعی مواجه می‌شویم. فروپاشی یعنی آمار آسیب‌های اجتماعی از حد میانه فراتر شده و سیر صعودی پیدا کند. این وضعیت مانند بهمنی است که از بالای کوه حرکت می‌کند تا به جایی برسد که قابل کنترل نباشد.»

⭕️ ما ملت ایران باید برای نجات مملکت‌مان به فکر چاره باشیم. کشور ما دچار شرایط «بی دولتی» شده و هیچ صاحب قدرتی به فکر ما نیست. مافیای جمهوری اسلامی روزبه‌روز ما را فقیرتر و ایران را ویران‌تر می‌کند. بیایید دست در دست هم، برای رهایی از سیل آسیب‌های پی‌درپی که می خوریم، در برابر تمامیت جمهوری اسلامی بایستیم و به خودمان، آینده فرزندان‌مان و آینده ایران بیندیشیم. جنبش حساب‌رسی اجتماعی پشتیبان ما در این مسیر تاریخی است تا «دولت ملی» را برپا کنیم.

شهروند پرسشگر
🖌️رئیس پیشین انجمن موتورسیکلت ایران گفته: «در حال حاضر موتورسیکلت فقط به صورت مونتاژ تولید می‌شود و متأسفانه در سال‌های اخیر در بخش تولید این محصول چهار پله هم عقب افتادیم. یک شرکت خاص در ایران ۲۰۰ میلیون دلار ارز نیمایی می‌گیرد و ارز را هم برای خرید هتل و موارد دیگر از کشور خارج می‌کند به گونه‌ای که مشخص نیست این پول کجا می‌رود. در مقابل شرکتی داریم که از ابتدای سال به دلیل مشکلات مالی تعطیل شده و هیچ ارزی هم نمی‌گیرد. این ارزها با لابی‌های گسترده در اختیار این شرکت‌ها قرار می‌گیرد و اگر روال به همین شکل تداوم یابد به زودی شاهد بروز تخلفاتی مشابه چای دبش در صنعت موتورسیکلت خواهیم بود.»

🖌️مملکت ایران گروگان جمهوری اسلامی است و تمام قسمت‌های پوسته ظاهری حکومت به دست مافیا اداره می‌شود. در چنین شرایطی، راه حل این است که ما ملت ایران متحد شویم و با آگاهی‌بخشی حداکثری، افشاگری گسترده و اقدام عملی، تمامی بخش‌های مافیای جمهوری اسلامی را در برابر فشار همه‌جانبه بگذاریم. حساب‌رسی اجتماعی چندوچون این مسیر را برایمان روشن کرده.

👈 بیشتر بخوانید

شهروند پرسشگر
🔺سرنوشت چای دبش در انتظار صنعت موتورسیکلت

🔹رئیس پیشین انجمن موتورسیکلت ایران گفته: «در حال حاضر موتورسیکلت فقط به صورت مونتاژ تولید می‌شود و متأسفانه در سال‌های اخیر در بخش تولید این محصول چهار پله هم عقب افتادیم. یک شرکت خاص در ایران ۲۰۰ میلیون دلار ارز نیمایی می‌گیرد و ارز را هم برای خرید هتل و موارد دیگر از کشور خارج می‌کند به گونه‌ای که مشخص نیست این پول کجا می‌رود. در مقابل شرکتی داریم که از ابتدای سال به دلیل مشکلات مالی تعطیل شده و هیچ ارزی هم نمی‌گیرد. این ارزها با لابی‌های گسترده در اختیار این شرکت‌ها قرار می‌گیرد و اگر روال به همین شکل تداوم یابد به زودی شاهد بروز تخلفاتی مشابه چای دبش در صنعت موتورسیکلت خواهیم بود.»

🔹«کسانی که این ارزها را می‌گیرند بسیار مهندسی‌شده جلو می‌روند و تبلیغات وسیعی هم دارند. در مقابل شرکتی داریم که به دلیل تأخیر در دریافت ۱۰۰ هزار دلار ارز بیش از ۷ ماه است که قطعاتش در گمرک مانده. فساد در حوزه موتورسیکلت بیداد می‌کند. در حال حاضر در حد یک لاستیک تولید می‌کنیم و مابقی تجهیزات و قطعات تولید این محصول وارداتی است.»

🔹«۱۵ سال پیش در بخش موتورسیکلت بیش از ۶۰ درصد تولید داخل داشتیم اما حالا تولید موتورسیکلت مونتاژی شده. فساد در سیستم تخصیص ارز باعث شده که به این روز بیفتیم. برخی کارخانجاتشان تعطیل شده و برخی به صورت بی‌رویه ارز می‌گیرند و در قالب ۳۰ قسط موتور می‌فروشند. چرا باید ارزپاشی‌های بی‌رویه و بی‌حساب در صنعت موتورسیکلت داشته باشیم که باعث خروج ارز در کشور و مونتاژ بیش از نیاز شود؟»

🔹«مصرف واقعی موتورسیکلت در سال کمتر از ۲۰۰ هزار دستگاه است اما با فروش اقساطی طولانی، مردم برای حفظ سرمایه موتور می‌خرند و موتور از حالت مصرفی بودن خارج شده. در حال حاضر سالانه نزدیک به یک هزار میلیون دلار ارز به چند نفر در حوزه موتورسیکلت پرداخت می‌شود در حالی که اگر جیره‌بندی و برنامه‌ریزی منظم بدون لابی در تخصیص ارز داشته باشیم کل مصرف ارز موتورسیکلت بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون دلار در سال است.»

🔹«چه اتفاقی افتاده که ناگهان مصرف ارز ۱۰ برابر شده و عمق ساخت تولید داخل کمتر از ۱۰ درصد شده؟ به بهانه اینکه در داخل مونتاژ می‌کنند معافیت‌هایی را هم می‌گیرند. جمهوری اسلامی به شرکت‌های کوچک ارز نمی‌دهد و این شرکت‌ها در حال خروج از شبکه تولید هستند و چند شرکتی که ارز می‌گیرند با ۲۰۰ درصد سود محصولات خود را می‌فروشند. سامانه فساد بسیار گسترده است و به این راحتی‌ها قابل ردیابی نیست و خشک کردن ریشه کار سختی است.»

🔹بانک مرکزی مافیا اجازه انتشار آخرین میزان ارز نیمایی اختصاص‌داده‌شده به شرکت‌های صنعت موتور سیکلت را نمی‌دهد اما شرکت‌های یکتاز سیکلت کویر یا همان «کویر موتور»، «نیرو موتور» و «نیکران موتور پاسارگاد» جزو شرکت‌هایی هستند که از سال ۹۸ تا سال ۱۴۰۰ بیشترین میزان ارز را گرفته‌ و به ترتیب ۸۰ میلیون یورو، ۴۰ میلیون یورو و ۳۰ میلیون یورو ارز نیمایی از جمهوری اسلامی گرفته‌اند.

🔹مملکت ایران گروگان جمهوری اسلامی است و تمام قسمت‌های پوسته ظاهری حکومت به دست مافیا اداره می‌شود. در چنین شرایطی، راه حل این است که ما ملت ایران متحد شویم و با آگاهی‌بخشی حداکثری، افشاگری گسترده و اقدام عملی، تمامی بخش‌های مافیای جمهوری اسلامی را در برابر فشار همه‌جانبه بگذاریم. حساب‌رسی اجتماعی چندوچون این مسیر را برایمان روشن کرده.

شهروند پرسشگر
☑️ وقتی رئیس‌جمهورشان گفته «برای این گرانی‌ها نمی‌دانم یقه چه کسی را بگیرم»، در واقع اعتراف می‌کند که جمهوری اسلامی یک کارتل است نه یک حکومت و دشمن شفافیت و پاسخگویی است. در یک حکومت واقعی، نهادهای اقتصادی و نظارتی باید داده‌ها را تحلیل کرده و راه‌حل‌های عملی برای کنترل تورم و گرانی ارائه دهند اما در کارتل، دسترسی به اطلاعات و مدیریت اقتصادی نه بر اساس اصول شفاف حکمرانی، بلکه بر اساس منافع گروه‌های قدرت صورت می‌گیرد.

☑️ نتیجه این روند، اقتصاد به خاک نشسته‌ای است که در آن نه‌تنها تورم و گرانی‌های افسارگسیخته کنترل نمی‌شوند، بلکه هرروز شکاف خودی و غیرخودی عمیق‌تر شده و منابع میهن بیشتر به تاراج می‌رود. مردمی که هرروز فقیرتر می‌شوند تنها ابزاری برای تأمین سود مافیا هستند. راهکار برون‌رفت از این وضعیت، پس گرفتن ایران از تمامیت جمهوری اسلامی از طریق افشاگری گسترده، آگاهی‌بخشی حداکثری و فشار همه‌جانبه بر این مافیا است؛ تا زمانی که «دولت ملی» را برپا کنیم. جنبش حساب‌رسی اجتماعی کمک‌حال ما خواهد بود.

👈 بیشتر بخوانید

شهروند پرسشگر
🔺رئیس‌جمهور مافیا: نمی‌دانم برای گرانی‌ها یقه کی را بگیرم!

📌 وقتی رئیس‌جمهورشان گفته «برای این گرانی‌ها نمی‌دانم یقه چه کسی را بگیرم»، در واقع اعتراف می‌کند که جمهوری اسلامی یک کارتل است نه یک حکومت و دشمن شفافیت و پاسخگویی است. در یک حکومت واقعی، نهادهای اقتصادی و نظارتی باید داده‌ها را تحلیل کرده و راه‌حل‌های عملی برای کنترل تورم و گرانی ارائه دهند اما در کارتل، دسترسی به اطلاعات و مدیریت اقتصادی نه بر اساس اصول شفاف حکمرانی، بلکه بر اساس منافع گروه‌های قدرت صورت می‌گیرد.

📌 این کارتل میلیاردها دلار ثروت ملی ما را به ساروج زده و در حلقوم وفادارانش ریخته درحالی‌که تولیدکنندگان واقعی از دریافت منابع محروم‌اند. این الگو به یک صنعت و دو صنعت محدود نیست و کل زندگی ما ملت ایران را فراگرفته. در یک حکومت، بحران اقتصادی به سیاست‌های غلط یا شرایط خاص نسبت داده می‌شود، اما در یک مافیا، مسئولیت هیچ‌گاه پذیرفته نمی‌شود. رئیس «دولت‌شان» وانمود می‌کند قربانی همان سیستمی است که اداره‌اش را در دست دارد. در یک کارتل، مسئولیت‌پذیری به افراد پایین‌دست واگذار شده و تصمیم‌گیرندگان اصلی پشت لایه‌های پیچیده‌ای از فساد و رانت پنهان می‌شوند.

📌 نتیجه این روند، اقتصاد به خاک نشسته‌ای است که در آن نه‌تنها تورم و گرانی‌های افسارگسیخته کنترل نمی‌شوند، بلکه هرروز شکاف خودی و غیرخودی عمیق‌تر شده و منابع میهن بیشتر به تاراج می‌رود. مردمی که هرروز فقیرتر می‌شوند تنها ابزاری برای تأمین سود مافیا هستند. راهکار برون‌رفت از این وضعیت، پس گرفتن ایران از تمامیت جمهوری اسلامی از طریق افشاگری گسترده، آگاهی‌بخشی حداکثری و فشار همه‌جانبه بر این مافیا است؛ تا زمانی که «دولت ملی» را برپا کنیم. جنبش حساب‌رسی اجتماعی کمک‌حال ما خواهد بود.

شهروند پرسشگر
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«سیب زمینی را ۱۵ هزار تومان صادر کردند، چند ماه بعد، همان سیب زمینی خودمان را ۳۵ هزار تومان وارد کردند!» چنین خیانت‌هایی فقط در یک کارتل اتفاق می‌افتد نه یک حکومت معمولی!

احمدرضا بخشی، عضو کمیسیون مواد غذایی اتاق اصناف ایران گفت: «مافیای مواد غذایی، سیب‌زمینی را کیلویی ۱۵ هزار تومان صادر و در یک کشور انبار کردند، منتظر شدند کمبود پیش بیاید و بعد همان سیب‌زمینی خودمان را کیلویی ۳۵ هزار تومان وارد ایران کردند.»

ما ملت ایران در شرایط «بی‌دولتی» هستیم و باید «دولت ملی» را برپا کنیم!

شهروند پرسشگر
❗️نوا توکلی مهر، پژوهش‌گر شهرسازی گفته «تهران در حال مرگ است و تاریک‌ترین دوران خودش را سپری می‌کند. تهران واقعا در کماست و هر روز برای شهروندانش، زیست‌ناپذیرتر می‌شود. تهران هر روز با مسائلش جان شهروندان را می‌گیرد و مسئولیت اجتماعی ما این است که بگوییم مدیریت سیاسی و ایدئولوژیک، این بلا را بر سر تهران آورده. مدیریت وابسته به قدرت و حکومت از رانت استفاده می‌کند و عملا پاسخگو هم نیست. مدیریت شهری از سیستم دولتی جدا نشده.»

‼️تهران به‌عنوان پایتخت سرزمین ما، مشت نمونه خرواری است که چگونه مافیای جمهوری اسلامی ایران را سپر بلای خودش کرد و با فساد و تاراج ثروت ملی، سرکوب ملت ایران و گسترش تروریسم در جهان، ما را روزبه‌روز فقیرتر و ضعیف‌تر کرد. دشواری نجات ایران به دوش ما ملت ایران است و باید با اقدام عملی در فشار همه‌جانبه بر تمامی بخش‌های این کارتل به برپایی «دولت ملی» کمک کنیم. جنبش حساب‌رسی اجتماعی ما را کلیدی‌ترین بازیگر این تغییر عظیم تاریخی می‌داند.

👈 بیشتر بخوانید

شهروند پرسشگر
🔺پژوهش‌گر شهرسازی: تهران در حال مرگ است!

📍نوا توکلی مهر، پژوهش‌گر شهرسازی گفته «تهران در حال مرگ است و تاریک‌ترین دوران خودش را سپری می‌کند. تهران واقعا در کماست و هر روز برای شهروندانش، زیست‌ناپذیرتر می‌شود. تهران هر روز با مسائلش جان شهروندان را می‌گیرد و مسئولیت اجتماعی ما این است که بگوییم مدیریت سیاسی و ایدئولوژیک، این بلا را بر سر تهران آورده. مدیریت وابسته به قدرت و حکومت از رانت استفاده می‌کند و عملا پاسخگو هم نیست. مدیریت شهری از سیستم دولتی جدا نشده.»

📍«علاوه بر فرسودگی قابل‌توجه کالبد و عدم نگهداری و بازسازی‌های به‌موقع، انواع آلودگی‌ها از جمله آلودگی هوا اهالی تهران را دچار بحران‌های روحی و جسمی جبران‌ناپذیر کرده. با آلودگی‌های زیست‌محیطی، ترافیک، آلودگی هوا و مسائل اقلیمی و بسیاری مسائل دیگر تهران چه خواهید کرد؟ با این سیل مهاجرت چه خواهیم کرد؟ برنامه ما برای ریزگردهایی که در تمام ایران گسترده شده چیست؟ اکنون با تغییر درجه‌حرارت تهران مواجهیم و در تابستان روزهای بیشتری در دمای بالای ۴۰ درجه به سر خواهیم برد و همین مسأله به ناترازی انرژی دامن خواهد زد.»

📍«ما در ۱۰ سال گذشته، بیشتر و بیشتر به سمت مدیریت برنامه‌گریز پیش رفته‌ایم. برنامه‌های زیادی توسط مراکز مختلف نگاشته می‌شوند اما آن‌ها را اجرا نمی‌کنیم یا به برنامه پایبند نیستیم. در حوزه مدیریت شهری هم برنامه‌های فراوانی وجود دارد اما مدیریت شهرداری، برنامه‌گریز است. چون درصدد پاسخگویی نیست و بنا ندارد گزارش آماری در اکثر زمینه‌ها ارائه کند، بنابراین به سمت برنامه‌گریزی پیش می‌رود.»

📍«مثلا مدیریت پسماند یکی از معضلاتی است که چالش‌های فراوانی برای شهر ایجاد کرده اما اگر برای آن هزینه شود و منابعی به آن تخصیص یابد، می‌تواند منبع تولید هم باشد و درعین‌حال بهداشت محیطی و شهری را هم ارتقا ‌دهد اما در حال حاضر نوعی شبه‌مافیا در این حوزه فعالیت می‌کند و به همین جهت سرمایه‌گذاری در این زمینه انجام نمی‌شود.»

📍«وضعیت تهران هر روز در حال بدتر شدن است. مدیریت بحران در تهران به‌شدت ضعیف است. تهران اکنون در زمینه آلودگی هوا، ترافیک، مدیریت پسماند و مسأله ناایمن بودن ساختمان‌ها در برابر زلزله، به برنامه‌ریزی استراتژیک نیاز دارد. وضعیت کالبدی شهر تهران به‌شدت دچار مشکل شده و زیست را برای کودکان، سالمندان و حتی همه شهروندان سخت کرده. ما به‌تدریج شاهد ازدست‌رفتن کارکرد عرصه‌های عمومی در میدان‌ها و خیابان‌های شهری به‌عنوان مکان‌هایی برای مکث، تماشا و مراودات شهروندی هستیم. جامعه حرفه‌ای به‌شدت دچار انفعال شده و کسانی که کنشگری می‌کنند به دلیل همین انفعال نمی‌توانند یک جریان مهم را رقم بزنند.»

📍تهران به‌عنوان پایتخت سرزمین ما، مشت نمونه خرواری است که چگونه مافیای جمهوری اسلامی ایران را سپر بلای خودش کرد و با فساد و تاراج ثروت ملی، سرکوب ملت ایران و گسترش تروریسم در جهان، ما را روزبه‌روز فقیرتر و ضعیف‌تر کرد. دشواری نجات ایران به دوش ما ملت ایران است و باید با اقدام عملی در فشار همه‌جانبه بر تمامی بخش‌های این کارتل به برپایی «دولت ملی» کمک کنیم. جنبش حساب‌رسی اجتماعی ما را کلیدی‌ترین بازیگر این تغییر عظیم تاریخی می‌داند.

شهروند پرسشگر
▪️رئیس اندیشکده حکمرانی هوشمند از نهادهای وابسته به دانشگاه [امام صادق]، گفته «چرا «دولت» ارز حاصل از زحمات صادرکنندگان را برای ایجاد ثبات در بازار، به واردکنندگان اختصاص می‌دهد؛ اما اقلام وارداتی مثل گوشی با ارز بازار آزاد به دست مردم برسد؟ چرا وقتی منشأ ارز کالا فقط در حد ۳ درصد افزایش داشته است؛ آن کالا باید حداقل ۳۰ درصد افزایش قیمت داشته باشد؟ هیچ نظارتی حتی بر روی سکوهای بزرگ فروش اینترنتی هم اعمال نمی‌شود و متأسفانه شاهد یک ولنگاری هستیم. نهادهای متولی و نظارتی کاملاً در قبال این وضعیتِ زشت و زننده، منفعل بوده و هیچ کنشی ندارند.»

▪️کدام نظارت؟ کدام مجازات؟ نه دولتی در کار است، نه مجلسی و نه قوه‌قضاییه‌ای؛ تمام بوروکراسی و زیرساخت‌های سیاسی- نظامی-اداری مملکت به خدمت یک کارتل ایران‌ستیز به نام جمهوری اسلامی درآمد که تا آخرین قطره خون ما را می‌مکند تا جیب و گردن‌شان را کلفت‌تر کنند و جهان را به خرج عمر و زندگانی ما به هم بریزند. جنبش حساب‌رسی اجتماعی ملت ایران را کلیدی‌ترین عامل تغییر تاریخی در پس گرفتن میهن از تمامیت جمهوری اسلامی و برپایی «دولت ملی» می‌داند.

👈 بیشتر بخوانید

شهروند پرسشگر
🔺رئیس اندیشکده دانشگاه [امام صادق]: «این وضعیت زشت و زننده است!»

🔍 رئیس اندیشکده حکمرانی هوشمند از نهادهای وابسته به دانشگاه [امام صادق]، گفته «چرا «دولت» ارز حاصل از زحمات صادرکنندگان را برای ایجاد ثبات در بازار، به واردکنندگان اختصاص می‌دهد؛ اما اقلام وارداتی مثل گوشی با ارز بازار آزاد به دست مردم برسد؟ چرا وقتی منشأ ارز کالا فقط در حد ۳ درصد افزایش داشته است؛ آن کالا باید حداقل ۳۰ درصد افزایش قیمت داشته باشد؟ تعداد تخلفات و گرانفروشی در این بازار کاملاً محرز و فراگیر است اما هیچ نظارتی حتی بر روی سکوهای بزرگ فروش اینترنتی هم اعمال نمی‌شود و متأسفانه شاهد یک ولنگاری هستیم. نهادهای متولی و نظارتی کاملاً در قبال این وضعیتِ زشت و زننده، منفعل بوده و هیچ کنشی ندارند.»

🔍 «اقلامی که با ارز «دولتی» وارد کشور می‌شوند، از جمله تلفن همراه، طی ۱۵ روز اخیر بین ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند؛ این در حالی است که کالاهایی که با دلار حدود ۷۰ هزار تومانی وارد کشور شده‌اند، اکنون با دلار تقریباً ۱۰۰ هزار تومانی به دست مصرف‌کننده می‌رسند. هم رصدهای میدانی و هم بررسی سکوهای بزرگ فروش اینترنتی این افزایش قیمت را تأیید می‌کنند. در این شرایط، برخی فروشندگان اینترنتی نه تنها مرتکب گران‌فروشی می‌شوند، بلکه با هدف تشدید گرانی و ایجاد اضطراب در میان خریداران، کالاهای خود را عمداً ناموجود اعلام می‌کنند تا بازارسازی کرده و زمینه را برای گران‌فروشی‌های بعدی فراهم کنند؛ اقدامی که نوعی احتکار محسوب می‌شود.»

🔍 «در ادامه همین روند، کالاهای دیجیتال از بازار جمع‌آوری شده و به‌صورت قاچاق معکوس در سلیمانیه عراق به فروش می‌رسند، آن هم به دلیل اختلاف قیمت دلاری برخی مدل‌های گوشی که حتی به ۲۰۰ دلار نیز می‌رسد. به این ترتیب، گوشی‌هایی که با دلار ۷۰ هزار تومانی وارد کشور شده‌اند، از کشور خارج می‌شوند و با فروش آن‌ها در عراق سود کلانی نصیب قاچاقچیان می‌شود؛ اقدامی که مستقیماً ریال ایران را نابود می‌کند.»

🔍 «با این حال، نهادهای ناظر مانند وزارت صمت، اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی، سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در برابر این وضعیت سکوت کرده‌اند. این پرسش مطرح است که چرا این نهادها به‌صورت فعالانه در بازار حضور ندارند و با این تخلفات برخورد نمی‌کنند، در حالی که بازار موبایل برای جمهوری اسلامی، بازاری غیرقابل رصد نیست.»

🔍 کدام نظارت؟ کدام مجازات؟ نه دولتی در کار است، نه مجلسی و نه قوه‌قضاییه‌ای؛ تمام بوروکراسی و زیرساخت‌های سیاسی- نظامی-اداری مملکت به خدمت یک کارتل ایران‌ستیز به نام جمهوری اسلامی درآمد که تا آخرین قطره خون ما را می‌مکند تا جیب و گردن‌شان را کلفت‌تر کنند و جهان را به خرج عمر و زندگانی ما به هم بریزند. جنبش حساب‌رسی اجتماعی ملت ایران را کلیدی‌ترین عامل تغییر تاریخی در پس گرفتن میهن از تمامیت جمهوری اسلامی و برپایی «دولت ملی» می‌داند.

شهروند پرسشگر
2025/05/12 20:27:28
Back to Top
HTML Embed Code: